De man achter Key Studio’s

Rogier Trampe is ondernemer, gitarist en singer/songwriter met stevige bluesroots. Naast zijn passie, het maken van muziek, is Rogier eigenaar van de unieke Key Studio’s in Akkrum.

“Ik startte met gitaar spelen toen ik elf jaar was. De reden: ik viel als een blok voor de ‘woman tones’ van Eric Clapton waarna ik eindeloos blueslicks oefende en vooral op ontdekkingsreis ging naar de roots van de blues, jazz en hedendaagse muziek. Dus van EC en Robert Cray naar BB King, Buddy Guy en Albert Collins om vervolgens via Howling Wolf, Muddy Waters en Bobby Bland bij mijn uiteindelijke grote passie te komen; authentieke, nostalgische Chicago Blues van onder andere Big Maceo Merryweather.

Na jaren opgenomen te hebben met allerlei bij elkaar gespaarde gave microfoons en gear heb ik in 2010 de stap gewaagd om mijn droom te verwezenlijken; het opzetten van een te gekke, hedendaagse, geavanceerde studio aangevuld met authentieke, vintage apparatuur! Dagelijks ben ik bij Key Studio’s te vinden met als doel: het vereeuwigen van top muziek in een waanzinnige omgeving met een super sfeer!”

geluid studio geluid recording geluid muziek studio muziek recording muziek sound studio sound recording sound studio recording studio geluid studio muziek studio sound studio opname recording geluid recording muziek recording sound recording opname geluid muziek sound opname opnamestudio recordingstudio geluidsstudio akkrum key studios rogier trampe

Print Friendly, PDF & Email