Label Key Records

Je hebt een te gekke songs geschreven en zoek je een platform voor je song? Wij investeren in producties die raken en fans bereiken, dat is waar ons platenlabel Key Records voor staat! 

De twee engineers van Key (Marc & Rogier) zijn allebei muzikant en spelen samen nagenoeg alle instrumenten. Daarnaast werken we samen met een vast team van topmuzikanten. Ben jij die singer/songwriter met een top song? Dan vinden wij het gaaf om jouw song te produceren tot een potentiële hit!

Met alleen een top productie kom je er niet, hoe bereik je fans? Key Studio’s heeft sinds november 2017 een platenlabel; Key Records. Met dit label gaan wij op jacht naar Airplay op regionale en landelijke zenders. Ook kunnen wij je song bij meer dan 150 online muziek platforms beschikbaar maken (Spotify, iTunes, etc.).

Klinkt te mooi om waar te zijn? Mail je demo naar ons en wij gaan luisteren. Voor 2019 zijn wij nog op zoek naar een aantal te gekke singer/songwriters! En check hieronder de releases die Key Records heeft uitgebracht.

2018:

     

2019:

 

 

 

Bekijk onze Discografie en ‘Thumbs Up’ van klanten. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! 

Print Friendly, PDF & Email