Mixing @ Key

Heb jij geweldige songs maar geen mogelijkheid om ze professioneel te mixen? Stuur ons de songs in individuele tracks in WAV of AIFF bestanden en wij zorgen dat de songs geweldig klinken tegen een vaste lage prijs, ofwel tegen een flat fee! Wij zijn gespecialiseerd in professionele high end producties. Bekijk onze Discografie en ‘Thumbs Up’ van klanten. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! Samen met jou bepalen wij hoe je de beste mixes krijgt voor de beste prijs.

Wat is mixing?

Mixing is een proces waarbij meerdere audiosporen samen komen tot één audiobestand. In dit proces worden de audiosporen (of soundwaves) gecompenseerd en gemanipuleerd door tussenkomst van equalizers, dynamics, panners en effecten zoals reverbs en modulaties. Het uitgangspunt van Key Studio’s is het creëren van een goed klinkend audiobestand waarin alle audiosporen op de juiste plaats in de mix staan. Wij gebruiken daarvoor ons arsenaal van analoge high-end apparatuur.

Veelzijdige mixages van Key Studio’s

De mixages van Key Studio’s worden gebruikt voor muziek, film, televisie en live recordings. De afgelopen jaren hebben wij naam gemaakt met onderscheidende mixes. Voordat wij gaan mixen bespreken wij op basis van referentie CD’s de beoogde mixrichting met onze klanten. Mixes van Key kenmerken zich door openheid, productionele creativiteit en kunnen zich meten aan hedendaagse standaarden van topproducties.

Producing @ Key Studio’s? Check it out!

Interesse in Key Studio's?

Vul in en we reageren zo snel als mogelijk!

captcha

Print Friendly, PDF & Email