Yamaha C7, Hammond B3 met Leslie 147 en Fender Rhodes; de trots van Key Studio’s!

In onze grootste opnameruimte, van bijna 170 m2 en een hoogte van bijna 5 meter staan drie schoonheden, volledig tot je beschikking: een Yamaha C7 concertvleugel uit 1973 met ivoren toetsen een Hammond B3 uit de jaren ’50 en een Fender Rhodes Mark II Suitcase uit de jaren ’70. Door de houten vloer, de natuurstenen muren en de overige bekleding op de muur, heeft deze studio een geweldige ‘room’. Nergens komt het geluid van deze instrumenten beter uit, dan in onze studio A.

Concertvleugel; de Yamaha C7

We hoeven je vast niet te vertellen dat de Yamaha C7 concertvleugel de trots van de studio is. De Ivoren toetsen voelen natuurlijk, de klanken zijn overweldigend en bovendien is het gebruik van de vleugel gratis. Het enige wat je betaalt, is de stemming van de Yamaha C7 concertvleugel die uitgevoerd wordt door pianostemmer Jorg van der Molen.

Hammond B3 met Leslie 147 speaker

Combineer een geweldige akoestiek met dit iconische instrument en je hebt echt een unieke sound in je productie. Deze Hammond en de Leslie zijn volledig gereviseerd en verkeren in nieuwstaat! 

Fender Rhodes Mark II Suitcase

Waarom een Suitcase? Heel eenvoudig! omdat de vier 12 inch speakers in combinatie met onze ruimte een geweldige sound opleveren die je niet kunt reproduceren met een Plug-in of standaar Rhodes. Deze Rhodes is volledig gereviseerd en verkeert in nieuwstaat! 

Bekijk hieronder ons volledige arsenaal aan instrumenten die je kunt gebruiken als je bij Key komt opnemen!

geluid studio geluid recording geluid muziek studio muziek recording muziek sound studio sound recording sound studio recording studio geluid studio muziek studio sound studio opname recording geluid recording muziek recording sound recording opname geluid muziek sound opname opnamestudio recordingstudio geluidsstudio akkrum key studios rogier trampe
hammond
rhodes

Print Friendly, PDF & Email